En ring som passar en tonåring

Freja fick en liten rund rosenkvarts av sin farmor och farfar i födelsedagspresent plus ett presentkort på att jag skulle göra en ring till henne. När vi träffades visade Freja mig en teckning över hur hon tänkte sig att ringen skulle se ut. Vi träffades flera gånger för att stämma av designen och prova storleken på ringen.

Resultatet blev en fin tonårsring för pekfingret. När Frejas fingrar växter kan hon flytta över den till andra fingrar allteftersom.

Freja blev så nöjd och lycklig över ringen. Det hela blev ett fint samarbete mellan Freja och mig, där hon stod för designen och jag för utförandet.

Jag tvinnade en rund 1,5 m m silvertråd som jag sedan valsade och fäste infattningen på. Sista steget är att lägga i stenen och sluta till sargerna så att stenen sitter fast.
Ringen blev så fin och passar perfekt till en ung person.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *